BLUE BIKE RESIDENCE

Proiecte finalizate

Locuinte premium in Bucuresti, ideale pentru oameni care investesc in acasa

constanta-1200x1200

Locuinte premium in Constanta, ideale pentru oameni care investesc in acasa.

blue-bike-garden-feature

Blue Bike Garden este un ansamblu cu regim mic de inaltime, delimitat de zone verzi, atat de necesare intr-un spatiu urban. Acesta este realizat la standarde inalte si respecta cu strictele cerintele pietei in materie de confort si functionalite.

blue bike compozitorilor
Apartamente cu finisaje interioare si exterioare moderne, gandite pentru un stil de viata unde acasa este o prioritate, un loc de relaxare. Spatiile au fost gandite pentru familiile care vor sa investeasca intr-o locuinta de vacanta, aproape de centre comerciale si locuri de divertisment.
residence mamaia
Spatii de locuit in cea mai iubita statiune turistica a romanilor, Mamaia. Gaseste un loc pentru tine, prieteni si familie pentru cele mai calduroase zile ale anului, in Mamaia Nord! O atmosfera de vacanta, chiar la tine acasa!
i.ivanovici
Apartamente de lux, cu finisaje moderne la doar 15 minute cu masina de Cazinoul Constanta. Constructia are doar parter si doua etaje, fiind gandita pentru a oferi clientilor sai spatii generoase si confort pentru locul pe care il vor numi acasa.
gate-one
Cladirea se afla in patrimoniul societatii, exploatarea acesteia facandu-se sub forma de servicii de inchiriere birouri.

blue-bike-renasterii
Locatie: str.Renasterii nr, 2, in zona Spitalul Militar, Constanta Detaliere constructie: 8000 mp construiti desfasurati: 53 apartamente, 6 birouri administrative spatii recreere, 41 locuri parcare